Θύελλα στην Πάτρα με τα 4,300 ευρώ που παίρνει το μήνα ο Κώστας Καζάκος

17:52 5/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Θύελλα έχει ξεσπάσει στον δήμο της Πάτρας για τον μισθό του Κώστα Καζάκου, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Πειφερειακό Θέατρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η αντιπολίτευση, χωρίς να αμφισβητεί στο παραμικρό την αξία του και την προσφορά του στην Τέχνη, τονίζει ότι είναι υπερβολικό να αμείβεται με 4,300 ευρώ τον μήνα, αυτή την περίοδο της κρίσης. Και επισημαίνει ότι παίρνει τα χρήματα με σύμβαση έργου, ώστε να μη μειωθεί

καθόλου η σύνταξή του.

Ουσιατικά, η αντιπολίτευση κατηγορεί τον δήμαρχο Νίκο Πελετίδη ότι φροντίζει να αυξάνει τα εισοδήματά τού συντρόφου του στο ΚΚΕ, Κώστα Καζάκου. Σημειώνει δε ότι πέραν του εξαιρετικά υψηλού μισθού του, ο κ. Καζάκος κάνει και υπερβολικά ακριβές παραγωγές -η τελευταία κόστισε 200,000 ευρώ και απέφερε έσοδα μόνο 70,000 ευρώ.

Τι απαντά η πλευρά του δημάρχου; Ότι ακριβώς τόση ήταν η αμοιβή του καλλιτεχνικού διευθυντή και στη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Και ότι σημασία έχει πως η Πάτρα έχει στο Περιφερειακό της Θέατρο έναν μεγάλο καλλιτέχνη, που ετοιμάζει σπουδαίες δουλειές.

Keywords
Τυχαία Θέματα