Θεοδωράκης: Οπωσδήποτε ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού

20:17 16/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Αμετακίνητος στη θέση ότι πρέπει να γίνει και ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή του αρχηγού του νέου κόμματος στο χώρο του Κέντρου, είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 είπε ότι αυτή ήταν η συμφωνία με τη Φώφη Γεννγματά. «Η συμφωνία που έχει γίνει όταν ξεκίνησε αυτή η διαδικασία, γιατί έπρεπε να πει το «ναι» η κυρία Γεννηματά ως αρχηγός της ΔΗΣΥ και ο εγώ ως επικεφαλής

του Ποταμιού, είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας»

Σε όσους επιμένουν ότι πρέπει να υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία των ψηφοφόρων απάντησε καυστικά ότι δεν είναι talent show οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου προοδευτικού Κινήματος.«Δεν είναι talent show για να χρειάζεται να περνάνε από face control αυτοί που θα συμμετέχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αυτά είναι αστειότητες. Τι πάει να πει αυτοπρόσωπη παρουσία ενός ανθρώπου με κινητικά προβλήματα από την Ικαρία; Πώς τον διευκολύνεις με αυτό τον τρόπο και γιατί μετά να πάει σπίτι του να ψηφίσει ηλεκτρονικά; Αν πρέπει ο φοιτητής από το Εδιμβούργο να παρουσιαστεί στο Λονδίνο για να ψηφίσει, τι νόημα έχει η ηλεκτρονική ψηφοφορία;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα