Θεοδωράκης: Αν δεν παράγουμε και δεν εξάγουμε, δεν θα ορθοποδήσουμε

18:44 7/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Αν δεν πάρει ξανά μπροστά η χώρα και δεν ξεκινήσει να παράγει και να εξάγει, και όχι μόνο να εισάγει, δεν θα ορθοποδήσουμε ποτέ, επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», ενώ υπογράμμισε ότι για να βγει η χώρα από την κρίση «η λύση είναι μία: δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφερόμενος στους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. που θα είναι υποψήφιοι στην Κρήτη

ανέφερε: «Το καλωσορίζω. Να έρθουν στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο και τη φιλόξενη Κρήτη γιατί έχει και διδάγματα ο τόπος αυτός για τους πολιτικούς που θα την επισκεφτούν. Να έρθουν όμως για να μας πουν και μερικές αλήθειες και να εξηγήσουν γιατί δεν έγιναν όλα όσα έχουν υποσχεθεί και θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό».

Ερωτηθείς για το μήνυμα που θέλει να στείλει εν όψει εκλογών σημείωσε: «Θέλουμε να ψαλιδίσουμε τους δύο μεγάλους και να δώσουμε στο Ποτάμι, που έχει αποδείξει ότι είναι ένα πατριωτικό κίνημα, ένα πλεονέκτημα σε αυτές τις εκλογές, ώστε να μπορεί να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή και να επιβάλει τις μεγάλες συνεργασίες για το καλό της χώρας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιλογή του Νικηφόρου Διαμαντούρου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, λέγοντας «Αυτό είναι και ένα μήνυμα προς τα άλλα κόμματα: ξεφύγετε πια από τον κομματικό σωλήνα, φύγετε πια από τους πολιτευτάδες. Υπάρχει στην κοινωνία κόσμος που μπορεί να βοηθήσει τη χώρα αυτή τη δύσκολη στιγμή και αυτό είναι το μήνυμά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα