Θέλεις να φιλήσεις το Σάκη Ρουβά; (ΒΙΝΤΕΟ)

21:58 27/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Διαγωνισμό για τη συμμετοχή 25 τυχερών στα γυρίσματα του νέου videoclip του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι Φίλα με.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο Σάκης Ρουβάς καλεί σε συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλεις να βρίσκεσαι στα γυρίσματα του νέου videoclip του Sakis Rouvas; 25 τυχεροί

θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να “φιλήσουν” από κοντά τον Σάκη Ρουβά την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου & να πάρουν μέρος στο νέο του videoclip! Γράψε μας στα σχόλια παρακάτω ποιος είναι ο αγαπημένος σου στίχος του τραγουδιού “Φίλα με» και πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 31 Αυγούστου. ‪#‎SakisRouvas‬ ‪#‎FilaMe‬

Όροι διαγωνισμού “Συνάντησε τον Σάκη Ρουβά”
H διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού είναι από την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 ώρα 12:00 έως και την Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 ώρα 23:59.

Τα Δώρα του Διαγωνισμού είναι ανάμεσα σε άλλα τα εξής:
Εικοσιπέντε διπλές προσκλήσεις που εγγυώνται στους κατόχους τους την συνάντησή τους με τον Σάκη Ρουβά. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να διεκδικήσει μέχρι μία (1) διπλή πρόσκληση.

Η συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά θα γίνει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και στο χρονικό διάστημα από ώρα 18:00 έως 23:00. Για την υλοποίηση της συνάντησης θα μεταφερθούν οι νικητές με μισθωμένο όχημα του διοργανωτή στο σημείο της συνάντησης.

Οι συμμετέχοντες νικητές παραχωρούν άνευ ανταλλάγματος το δικαίωμα όπως χρησιμοποιηθεί η εικόνα τους και οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση για την προβολή τόσο της εκδήλωσης όσο και του προϊόντος. Επιπλέον κάποιοι από τους νικητές θα έχουν την ευκαιρία εφόσον το επιθυμούν να συμμετάσχουν σε videoclip του Σάκη Ρουβά.

Keywords
Αναζητήσεις
filiseis
Τυχαία Θέματα