Θάνου: Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα θέματα

21:00 27/8/2015 - Πηγή: Aixmi

«Είμαι χρόνια στον αγώνα» ήταν η πρώτη δήλωση της Βασιλικής Θάνου, μετά την ορκωμοσία της ως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός.
«Είναι μία έπαλξη ακόμα» συμπλήρωσε η κ. Θάνου, προτού μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει κρίσιμα θέματα, υποστήριξε η νέα Πρωθυπουργός της χώρας, Βασιλική Θάνου,

κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής του πρωθυπουργικού γραφείου, παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αρμοδιότητα της νέας κυβέρνησης είναι η διεξαγωγή των εκλογών, με αδιάβλητο τρόπο. «Μέσα σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, κλήθηκα να αναλάβω ένα μεγάλο βάρος» πρόσθεσε η κ. Θάνου.

Η υπηρεσιακός Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι άμεσα, θα έχει επαφές με όλους του πολιτικούς αρχηγούς, ώστε η νέα κυβέρνηση να είναι – όσο το δυνατόν – ευρύτερης αποδοχής.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σας υποδέχομαι, διότι υποδέχομαι την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος ότι τόσο εσείς όσο και η υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα διορίσετε αύριο θα κάνετε το καλύτερο δυνατό. Ήθελα να σας ευχηθώ το καλύτερο. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό ώστε να διεξαχθεί με τρόπο πολιτισμένο αυτή η εκλογική αναμέτρηση» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αύριο στις 12.00 θα γίνει η οκρωμοσία της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα