Τατσόπουλος: Δέχθηκα βρισίδι και απειλές από το κοινό της Μποφίλιου

12:17 8/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος και αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε για τη Νατάσα Μποφίλιου ενώ εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο την απεκάλεσε χαζοβιόλα. Επίσης αποκάλυψε ότι δέχθηκε λεκτικές επιθέσεις από θαυμαστές της καλλιτέχνιδος.

«Εγώ για να την προστατεύσω το είπα, της είπα “μην λες χαζομάρες γιατί, αν σε πάρουν στα σοβαρά, θα σε κλείσουνε μέσα”! Μου λες ότι εγώ την είπα χαζοβιόλα κάποια που με εγκληματική επιπολαιότητα είπε ότι είναι τροτσκίστρια; Στον Περισσό, στα γραφεία του ΚΚΕ

θα κυλιόντουσαν στο πάτωμα από τα γέλια«, ανέφερε ενώ για τις αντιδράσεις των θαυμαστών της σημείωσε: «Δέχθηκα οχετό, βρισίδι και απειλές της πλάκας από το κοινό της Μποφίλιου! Το βρισίδι που άκουσα για την χαζοβιόλα – υπέροχη πολιτική αναλύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, μπορεί να το δει γκουγκλάροντας κανείς και να το δει, όπως και να δει και τι φοβερό κουμάσι είμαι εγώ που λέω τέτοια πράγματα για μία αγνή αγωνίστρια!».

To βίντεο από το peoplegreece.com

The post Τατσόπουλος: Δέχθηκα βρισίδι και απειλές από το κοινό της Μποφίλιου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα