Ερντογάν και κεντρικά δελτία: Σκληρή μάχη Σκάι-Αντέννα και νίκη στα σημεία

11:33 8/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μεγάλο βάρος έδωσαν όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, με ρεπορτάζ και σχόλια για όσα πρωτοφανή διημείφθησαν.

Στη ζώνη των 8 οι τηλεθεατές διχάστηκαν μεταξύ των δελτίων του Σκάι και του Αντέννα, τα οποία ουσιαστικά ήταν ισοδύναμα. Η διαφορά τους κρίθηκε στη μισή μονάδα υπέρ του πρώτου. Αντίθετα, το Star έμεινε πολύ χαμηλά.

Ειδικότερα, οι ειδήσεις

του Σκάι, με τη Σία Κοσιώνη, στάθηκαν 40 λεπτά στο θέμα. Τα σχόλια του Αλέξη Παπαχελά και του Παύλου Τσίμα (δημοσιογράφων με μεγάλη γνώση των ελληνοτουρκικών) έκαναν τη διαφορά. Ως δεύτερο θέμα ο σταθμός ιεράρχησε τις αντιδράσεις για Τραμπ και Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια παρουσίασε το πόθεν έσχες των πολιτικών. Η επίδοσή του ήταν 14,1%.

40 λεπτά αφιέρωσε και ο Αντέννα στην επίσκεψη Ερντογάν με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από το εξωτερικό και ζωντανή συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου με τον καθηγητή Γιάννη Μάζη. Η έλλειψη σχολιαστών σε μια τόσο σημαντική επίσκεψη ήταν εμφανής. Ως δεύτερο θέμα ο σταθμός μετέδωσε τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας από κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη, ως τρίτο τις θυελλώδεις αντιδράσεις μετά την απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ και ως τέταρτο τον θάνατο 17χρονου από ιλαρά στην Πάτρα. Προσέλκυσε το 13,5%.

Το Star έμεινε 20 λεπτά στην επίσκεψη Ερντογάν και μετά πέρασε στην επόμενη μέρα των επεισοδίων με πρωταγωνιστές κουκουλοφόρους, ακόμη και ανήλικα παιδιά, και μετά πέρασε σε ρεπορτάζ για το μωρό που άφησαν έξω από σχολείο. Το δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα συγκέντρωσε 9,6%.

* Τα στοιχεία αποτυπώνουν την εικόνα στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

* Και χθες, ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης, πρώτο σε αριθμό τηλεθεατών ήταν το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ (μεταδίδεται στις 7).

The post Ερντογάν και κεντρικά δελτία: Σκληρή μάχη Σκάι-Αντέννα και νίκη στα σημεία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα