Τα παράλογα της ΕΡΤ: Αλλάζουν για τρίτη φορά θέση στον Νίκο Παναγιωτόπουλο

17:19 19/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξεκίνησε από την παρουσίαση της απογευματινής εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξης», στη συνέχεια πήρε προαγωγή στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων, για να βρεθέι τώρα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο λόγος για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των διοικούντων την ΕΡΤ.

Όταν συγκρούστηκαν ανοιχτά οι δυο «πρώην», Λάμπης Ταγματάρχης και Σταύρος Καπάκος για το πρόσωπο που θα παρουσίαζε τις ειδήσεις

μετά τον Πάνο Χαρίτο (ο πρώτος πρότεινε τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και ο δεύτερος τη Δώρα Αναγνωστοπούλου), επελέγη ωε «τρίτη λύση» ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Βγήκε με νέο «γκράντε» σκηνικό και ρίχτηκε στη μάχη, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Τη θέση του στην «Αίθουσα Σύνταξης» πήρε η Κατερίνα Ακριβοπούλου, επί των ημερών της οποίας η ενημέρωση «μπάταρε» εντελώς φυλοκυβερνητικά.

Και ενώ τα πράγματα έδειχναν ότι είχαν ηρεμήσει για το κεντρικό δελτίο, άρχισαν οι συζητήσεις για νέες αλλαγές. Βολιδοσκοπήθηκε, μάλιστα, η Μαρία Χούκλη, η οποία απάντησε αρνητικά.

Έτσι, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε να αλλάζει πόστο, για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Από τις αρχές Οκτωβρίου θα παρουσιάζει την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ μαζί με την Μαρία Πολλάλη. Θα ξεκινούν στις 6 παρα τέταρτο και θα τελειώνουν στις 10 το πρωί, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα