Τα 40α γενέθλιά του γιορτάζει ο Μακρόν- «Απόδραση» σε πύργο

16:04 16/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα 40α γενέθλιά του θα γιορτάσει ο Εμμανουέλ Μακρόν την ερχόμενη Πέμπτη. Τα «προεόρτια» τα κάνει παρέα με την αγαπημένη του σύζυγο Μπριζίτ κοντά στον πύργο Σαμπόρ, όπου έζησε ο βασιλιάς Φραγκίσκος Α’, ευαίσθητο σύμβολο για τον Μακρόν που τον αποκαλούν «ο πρόεδρος των πλουσίων».

Ο πρόεδρος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του απόψε σε ένα σαλόνι του πύργου, ενός από τα ωραιότερα αρχιτεκτονικά στολίδια στην Κοιλάδα του Λίγηρα, γράφει η εφημερίδα της περιφέρειας La Nouvelle République.

Οι υπηρεσίες της γαλλικής

προεδρίας απλά επιβεβαίωσαν ότι «ο πρόεδρος της Δημοκρατίας περνά το Σαββατοκύριακο με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, ιδιωτικά, στην περιοχή Λουάρ-ε-Σερ, κοντά στον κάστρο Σαμπόρ «ιδίοις χρήμασι».

Ο Μακρόν μένει σε μια παλιά κατοικία μέσα στο δάσος που βρίσκεται «στο κέντρο του βασιλικού κτήματος, μερικά μέτρα από τον πύργο». Η κατοικία αυτή έχει διαμορφωθεί πλέον έτσι ώστε να στεγάζει μερικές μικρές αγροικίες 4 αστέρων. Η καθεμιά ενοικιάζεται μεταξύ 800 και 1.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο.

The post Τα 40α γενέθλιά του γιορτάζει ο Μακρόν- «Απόδραση» σε πύργο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα