Ρήγας: Ιδεοληψία ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική αντιμετωπίζει τις λαϊκές ανάγκες

14:43 16/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Για δομικές και μεγάλες διαφωνίες έκανε λόγο από το βήμα του 11ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι είναι «ιδεοληψία» ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.

Όπως σημείωσε: Γνωρίζουμε τις θέσεις, την κριτική, ή και την πολεμική σας για τα 2,5 σχεδόν χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι όμως αυτό το κατάλληλο βήμα για

μία ακόμα αντιπαράθεση.

Θα μου επιτρέψετε όμως να επισημάνω πολύ σύντομα τις αξιολογήσεις των ξένων -εταίρων και μη- για την Ελληνική οικονομία. Πρόκειται για θεσμούς, οργανισμούς και πολιτικούς σχηματισμούς που, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι σε αυτή την αίθουσα, δεν αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο από τις εκτιμήσεις των παραπάνω παραγόντων πως η Ελλάδα, μετά από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, έχει ξανασταθεί στα πόδια της, βλέποντας πλέον φως στην άκρη του τούνελ από το οποίο βγαίνει.” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρήγας ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να πείσει τους συνέδρους της ΝΔ για τις επιτυχίες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

The post Ρήγας: Ιδεοληψία ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική αντιμετωπίζει τις λαϊκές ανάγκες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα