Συνετρίβη αεροπλάνο που μετέφερε Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές στην Κολομβία (EIKONEΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

08:45 29/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκ προκάλεσε σε ολόκληρη τη Βραζιλία η είδηση της συντριβής αεροπλάνου που μετέφερε την ομάδα ποδοσφαίρου της Τσαπεκόενσε. Το αεροπλάνο συνετρίβη λόγω έλλειψης καυσίμων στην περιφέρεια La Union, στην Κολομβία.

Περίπου δέκα άτομα κατάφεραν να επιβιώσουν και μεταφέρθηκαν αμέσως σε νοσοκομεία της περιοχής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο αγνοείται ο ακριβής αριθμός νεκρών. Η πτήση μετέφερε 72 επιβάτες και εννέα μέλη πληρώματος.

Momento donde se pierde contacto radar con la aeronave que transportaba al equipo Chapecoense.

pic.twitter.com/C59eXyOoEZ

— Andres Felipe Arcos (@AndresFelipe) November 29, 2016

Η πρόσβαση στο σημείο του δυστυχήματος είναι δυνατή μόνο από εδάφους καθώς επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή. Ηομάδα ταξίδευε για να αγωνιστεί για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνο και θα αντιμετώπιζε την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας. Μόλις η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής πληροφορήθηκε το συμβάν ανέβαλλε τους αγώνες.

Primeras imágenes del avión siniestrado en donde se transportaban los jugadores de Chapecoense pic.twitter.com/xMIGbtKfSp

— Andres Felipe Arcos (@AndresFelipe) November 29, 2016

Οι τελευταίες εικόνες δείχνουν τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν την πρόκρισή τους στον τελικό αλλά και την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο.

Momentos antes que los jugadores y el equipo de Chapecoense tomaban su vuelo hacia Colombia: pic.twitter.com/2NfAhRgM8Z

— Andres Felipe Arcos (@AndresFelipe) November 29, 2016

Así celebranban los jugadores y el equipo de Chapecoense hace unos días su clasificación a la final: pic.twitter.com/moOC7ZZweO

— Andres Felipe Arcos (@AndresFelipe) November 29, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα