Συνέντευξη Τύπου στις 11:00 δίνει ο Αλέξης Μητρόπουλος

10:32 31/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Συνέντευξη τύπου στις 11:00 το πρωί θα παραχωρήσει στο κτήριο του κοινοβουλίου ο Αλέξης Μητρόπουλος, απειλώντας με νέες αποκαλύψεις, αλλά και απαντήσεις προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον «κόψει» από τις εκλογικές λίστες του κόμματος.

Ο κ. Μητρόπουλος, επιστρέφοντας τις κατηγορίες περί έλλειψης ηθικής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να αναφερθεί στις συζητήσεις

που είχε προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα αυτό το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος κατηγορεί ευθέως στελέχη της ηγεσίας ότι μεθόδευσαν την αναμόχλευση μίας ανύπαρκτης φορολογικής υπόθεσης, η οποία είναι τελεσίδικη εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να τον αποκλείσουν από το ψηφοδέλτιο της Αττικής – παρότι είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς – για να τοποθετήσουν τον Χρήστο Σπίρτζη, πρώην υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. Μάλιστα, ενέπλεξε στην επιχείρηση αυτή και τον υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης, όσο και ο κ. Νικολούδης αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή.

Σημειώνεται ότι το θέμα έχει λάβει δραματικές διαστάσεις με τον κ. Μητρόπουλο να απειλεί ακόμη και με αυτοκτονία σε τηλεοπτική του συνέντευξη το Σάββατο.

Keywords
Αναζητήσεις
μητροπουλος
Τυχαία Θέματα