Συνελήφθησαν 3 γυναίκες στη Γαλλία ως ύποπτες για επικείμενη επίθεση (BINTEO)

09:05 9/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε όταν μια γυναίκα ύποπτη για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση του επιτέθηκε με μαχαίρι κοντά στη Νοτρ Νταμ.

Η γυναίκα δέχθηκε αστυνομικά πυρά κα τραυματίστηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη με ακόμη δύο γυναίκες συνεργούς της

Οι τρεις γυναίκες ύποπτες για τρομοκρατική επίθεση, εντοπίστηκαν κοντά στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων όπου είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους και μέσα στο οποίο υπήρχαν επτά φιάλες εκ των οποίων οι έξι γεμάτες με αέριο.

Όπως

είπε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ οι τρεις γυναίκες πιθανώς σχεδίαζαν επικείμενη επίθεση.

«Αυτές οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 39, 23 και 19 είχαν ριζοσπαστικοποιηθεί, ήταν φανατικές και κατά μεγάλη πιθανότητα προετοίμαζαν μια επικείμενη βίαιη ενέργεια«, τόνισε ο Καζνέβ και πρόσθεσε πως μια από τις γυναίκες μαχαίρωσε έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πριν δεχτεί πυρά και τραυματιστεί.

Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις στο Μπουσί Σαν Αντουάν, περίπου 30χλμ νοτιοανατολικά του Παρισιού, που συνδέονται με την έρευνα.

Ένας άλλος αξιωματούχος τόνισε πως ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από επίθεση με μαχαίρι που εξαπέλυσε μία εκ των γυναικών, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα