«Συνέχισε να αγωνίζεσαι» από την οικογένεια Σουμάχερ

11:09 18/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Aπό το γραφείο του Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε ανακοίνωση πως επιδιώκει να διοχετεύσει τη θετική ενέργεια που έλαβε από τις αντιδράσεις του κόσμου για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την δημιουργία μιας επίσημης πρωτοβουλίας που στο μέλλον θα πάρει την υπόσταση ενός «κινήματος» υπό το λογότυπο KeepFighting/Never Give Up.

Η οικογένεια Σουμάχερ αναφέρει πως τα λογότυπα «Συνεχίσε να αγωνίζεσαι» και «μην τα παρατάς ποτέ» είναι άμεσα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ σε όλη του

τη ζωή. Αυτή η φιλοσοφία θα πάρει μια συγκεκριμένη μορφή υπό το λογότυπο KeepFighting/Never Give Up και θα γίνει μια δύναμη που θα δώσει ελπίδα στον κόσμο.

Η επίσημη θέση είναι αυτή: «Η πρωτοβουλία σχεδιάζει να αξιοποιήσει μέσα από τα δικά της σχέδια, τη δύναμη μιας κοινότητας KeepFighting/Never Give Up η οποία είναι εμπνευσμένη από την εν λόγω φιλοσοφία«.

Η σύζυγός του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα αναφέρει: «Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε και άλλους στον να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια ποτέ.»

«Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα ενός κινήματος με το οποίο ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε καλό στο μέλλον.» δήλωσε η Σαμπίν Κεμ, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Γραφείου MS, και για πολλά χρόνια υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων του πολυπρωταθλητή και συνεχίζει:

«Η πρόθεση της πρωτοβουλίας KeepFighting/Never Give Up είναι να διαδοθεί η πεποίθηση ότι το ότι να τα παρατάς, δεν είναι επιλογή. Είναι ένα ισχυρό μήνυμα που δεν ισχύει μόνο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με αυτό τον τρόπο ελπίζουμε να μετατρέψουε ένα φοβερό γεγονός, μια τρομερή ατυχία, που επηρεάζει όλη την οικογένεια Σουμάχερ, σε κάτι θετικό για πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ενθάρρυνσης σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι είναι ανοικτοί σε αυτό. Η Πρωτοβουλία KeepFighting/Never Give Up δίνει θάρρος, ελπίδα και πίστη στις δυνατότητες του καθένα. Πρόκειται για μια προσπάθεια να επιστεφεί η θετική ενέργεια που η οικογένεια Σουμάχερ έχει λάβει από τόσους πολλούς υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Η Σαμπίν Κεμ όμως μίλησε και για τα νέα της υγείας του Μίκαελ.

«Η υγεία του Μίκαελ δεν είναι ένα δημόσιο ζήτημα, που πρέπει όλοι να ενημερώνονται συνεχώς. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητά του. Γνωρίζουμε πως μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να καταλάβουν, αλλά το κάνουμε αυτό με την πλήρη δέσμευση για τις κατευθυντήριες γραμμές που ο ίδιος ο Μίκαελ μας έχει δώσει και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν.

Ο Μίκαελ ήταν πάντα πολύ προστατευτικός για την ιδιωτική ζωή του, ακόμη και κατά τις πιο επιτυχημένες περιόδους της καριέρας του. Πάντα πίστευε πως υπάρχει μια σαφής και διακριτή γραμμή μεταξύ της δημόσιας εικόνας του και της ιδιωτικής του ζωής.

Τώρα γιορτάζουμε την αφοσίωση των οπαδών του από μια σειρά πρωτοβουλιών, όπως εκθέσεις, τα social media και τώρα το KeepFighting/Never Give Up. Οι περισσότεροι από τους γνήσιους φίλους του Μίκαελ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και έχουν αγκαλιάσει όλες αυτές τις πρωτοβουλίες».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα