Συγκινήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στο πλατό του #Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

23:50 16/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Με πονάει που δεν είμαι στο παιχνίδι. Δεν βλέπω τα αγωνίσματα. Έχω δει ελάχιστα για να δω πως έγραφα στην κάμερα, τόνισε η Ειρήνη Κολιδά μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής Survivor Πανόραμα, στο πρώτο κοινό πάνελ των παικτών του Survivor που αποχώρησαν, μαζί με τον Πάνο Αργιανίδη και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η

πρώην «Μαχήτρια» συγκινήθηκε όταν είδε τον εαυτό της όσο έπαιζε στο παιχνίδι.
«Πίστευα ότι θα μπορούσα να ήμουν η μοναδική γυναίκα που θα κέρδιζα το Survivor».

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν αποκάλυψε πως της είχε γίνει και εκείνης πρόταση να παίξει αλλά τελικά είχε αρνηθεί. Μάλιστα ανέφερε για την Ειρήνη πως «όταν σε έβλεπα να παίζεις έλεγα “αυτή θα με ισοπέδωνε”».

Επιπλέον η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει πως ακριβώς γίνεται η περιβόητη καρύδα με το ρύζι και ζήτησε από την Ειρήνη Κολιδά να της δείξει τη συνταγή ενώ οι δυο τους κανόνισαν να δούνε ένα επεισόδιο μαζί, όταν γυρίσουν στην Ελλάδα, μαγειρεύοντας καρύδες.

Για την αντίδραση της μητέρας της μίλησε η Ειρήνη λέγοντας πως «δεν ήθελε να έρθω. Μου έλεγε για το παιδί μου πως θα μεγαλώσει και τα λοιπά. Αλλά το σκέφτηκε ξανά και κατάφερε να δει ποια είμαι εγώ στην πραγματικότητα και εν τέλει μου είπε “πήγαινε”».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Ειρήνη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της που τον έχασε μέσα σε διάστημα δύο εβδομαδων από τη στιγμή που έμαθαν πως πάσχει από καρκίνο.

*Τα βίντεο από το Youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα