Συγχαρητήρια της πολιτειακής ηγεσίας στον Πετρούνια

21:09 15/8/2016 - Πηγή: Aixmi

συγχαρητήρια σύσσωμης της πολιτειακής ηγεσίας δέχεται ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη μεγάλη επιτυχία του

Με τηλεγράφημά του προς τον Λευτέρη Πετρούνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρει: «Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου. Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας,

είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter συνεχάρη τον Έλληνα Ολυμπιονίκη γράφοντας: Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον #GRE αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον #GRE αθλητισμό. pic.twitter.com/1HiXy39lfC

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 15, 2016

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…».

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια !!!ΜΠΡΑΒΟ !!!Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό ξεκινάμε πάλι…

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) August 15, 2016

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει σε μήνυμά του στο Τwitter: «Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!».

Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 15, 2016

«Βασιλιά των κρίκων» χαρακτηρίζει τον Λευτέρη Πετρούνια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Το είπε & το έκανε o βασιλιάς των κρίκων. Μεγάλη επιτυχία, εξαιρετική εμφάνιση από έναν μεγάλο αθλητή.Συγχαρητήρια! “ΝΑΙ Λευτέρη ΝΑΙ Ελλάδα”

Το είπε & το έκανε o βασιλιάς των κρίκων. Μεγάλη επιτυχία, εξαιρετική εμφάνιση από έναν μεγάλο αθλητή.Συγχαρητήρια! "ΝΑΙ Λευτέρη ΝΑΙ Ελλάδα"

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) August 15, 2016

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι:
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε στην Ελλάδα μια διάκριση που καταγράφεται ως χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Συνέχισε τη μεγάλη παράδοση της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής. Μετά τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τον Δημοσθένη Ταμπάκο, η ελληνική γυμναστική κατέκτησε το 3ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.
Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ο συνδυασμός της άριστης οργάνωσης μιας ομοσπονδίας και η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης δυνατότητας ενίσχυσης των αθλητών μας σε συνδυασμό με τη σκληρή προσπάθεια και την αφοσίωση των αθλητών αποδίδουν καρπούς και δίνουν στη χώρα περηφάνεια και συγκίνηση.
Λευτέρη συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, εσένα και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σου, ιδιαίτερα δε τους προπονητές σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα