Epsilon: Στον Σαββίδη με «βούλα» της Επιτροπής Ανταγωνισμού

19:53 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στον Ιβάν Σαββίδη και επίσημα το Epsilon, καθώς εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η «απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της Α.Ε με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» η οποία λειτουργεί τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβελείας «Epsilon TV», από την εταιρία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD»».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Επιτροπή «έκρινε ότι η συγκέντρωση, παρ’ ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου

6 ν. 3959/2011 και του άρθρου 3 του ν. 3952/2007, υπολείπεται των κατωφλίων του άρθρου 3 παρ. 3 ν. 3592/2007 σε κάθε μία από τις δύο αγορές της τηλεόρασης και των εφημερίδων ή.. και στις δύο αγορές μαζί, οπότε η γνωστοποιούσα αφενός δεν θα αποκτήσει από την προκείμενη συναλλαγή δεσπόζουσα θέση στις επιμέρους ως άνω αγορές των ΜΜΕ λόγω των μικρών της μεριδίων και αφετέρου δεν περιορίζει σημαντικά τον ανταγωνισμό». Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments αναμένεται να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.

The post Epsilon: Στον Σαββίδη με «βούλα» της Επιτροπής Ανταγωνισμού appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα