Φυλακή Black Dolphin: Ποτέ δε μπόρεσε να αποδράσει κανείς

18:33 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στα άδυτα της φυλακής υψίστης ασφαλείας Black Dolphin.Εκεί κρατούνται μόνο πολύ σκληροί κακοποιοί, όπως τρομοκράτες, βιαστές παιδιών, κανίβαλοι και άλλοι που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα και έχουν καταδικαστεί με ποινές ισόβιας κάθειρξης. Το Russia Today κατάφερε να μπει με κάμερα στην φυλακή και για πρώτη φορά να δώσει εικόνα για το πώς είναι μέσα σε αυτό το υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό

κατάστημα, γνωστό ως «Μαύρο Δελφίνι», όπου οι κρατούμενοι υπόκεινται σε άγραφους κανόνες που επιδιώκουν να υποτάξουν ακόμα και τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς.

Η φυλακή βρίσκεται στην περιοχή Orenburg που συνορεύει με το Καζακστάν. Το «Μαύρο Δελφίνι» είναι μία από τις παλαιότερες φυλακές της Ρωσίας.
Ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα μετά από μια αιματηρή εξέγερση γνωστή ως εξέγερση Pugachev, αργότερα χρησίμευε ως νοσοκομείο φυλακών για κρατούμενους. Το 2000 μετατράπηκε σε φυλακή υψίστης ασφάλειας. Η εγκατάσταση, που σχεδιάστηκε για να κρατούνται 1.600 κρατούμενοι πήρε το όνομά της από ένα σιντριβάνι πουροκαλεί τρόμο στις καρδιές ακόμα και των αδίστακτων εγκληματιών εξαιτίας της… φήμης της φυλακής.

Από αυτή τη φυλακή ποτέ δεν κατάφερε να αποδράσει κανείς. Οι άνθρωποι που κρατούνται σε αυτή τη φυλακή θεωρούνται «μόνιμος κίνδυνος» για την κοινωνία και δεν αποφυλακίζονται ποτέ. «Όποιος μπαίνει δεν ξαναβγαίνει» λένε.

Ο Τιστσένκο και ο πατέρας του, ο οποίος επίσης κρατείται στην ίδια φυλακή κατγορείται γαι τη δολοφονία επτά ατόμων και των τραυματισμό 8. «Με ρωτάς αν θα το ξανάκανα; Το έχω σκεφτεί αυτό. Θα ήταν καλύτερα αν είχα πεθάνει μαζί με τα θύματά μου. Πιθανότατα δεν θα το ξαναέκανα», λέει τώρα.

The post Φυλακή Black Dolphin: Ποτέ δε μπόρεσε να αποδράσει κανείς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα