Στον «αέρα» νέα ενημερωτική εκπομπή του Mega

20:16 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Νέα ενημερωτική εκπομπή βγάζουν στον τηλεοπτικό αέρα του Mega οι εργαζόμενοι, την οποία παρουσιάζουν ο Αντώνης Φουρλής και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Και οι δυο καλούν τους μετόχους του σταθμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διεκδικήσουν την έβδομη τηλεοπτική άδεια, που παραμένει αδιάθετη.

Ταυτόχρονα, καλούν την κυβερνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους των 15 μηνών. Ειδική μνεία έκαναν δε στον υπουργό Νίκο Παππά, τονίζοντας ότι πάντα έβλεπε εκπροσώπους τους όσο διαρκεί η κρίση.

Στον «αέρα» έβγαλαν τον Γιώργο Καπουτζίδη, που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία με το σήριαλ «Στο παρά πέντε». Όπως είπε ο δημοφιλής ηθοποιός, το κανάλι τού έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ποιοτικές δουλειές, έμεινε από το 2003 έως το 2016 και δε σκέφτηκε ποτέ έως τότε να φύγει. Υπογράμμισε δε ότι είναι αναγκαίοι να βοηθήσουν όλοι, ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Αμέσως μετά βγήκε στο τηλέφωνο ο Στέλιος Μάινας, που επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλά σήριαλ του σταθμού. Ο ηθοποιός απηύθυνε έκκληση στους ιδιοκτήτες του σταθμού να διεκδικήσουν την έβδομη άδεια, ώστε να μείνει ζωντανό.

Στον «αέρα» νέα ενημερωτική εκπομπή του Mega

The post Στον «αέρα» νέα ενημερωτική εκπομπή του Mega appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα