Στο σκαμνί ο Άκης, η νυν και η πρώην σύζυγός του και η κόρη του

17:48 8/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και άλλα 18 άτομα, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη η κόρη του Αρετή και η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν!

Με το βούλευμα παραπέμπονται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από επαγγελματική δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση οι : Άκης Τσοχατζόπουλος, Αστέριος Οικονομίδης, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Νίκος Ζήγρας, Γιώργος Σαχπατζίδης, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Βίκυ Σταμάτη, Γιάννης Σμπώκος, Ταλιτά-Μαρία Τσεκούρα, Νίκος Γεωργουλάκης, Παναγιώτης Σταμάτης, Παντελής Ζαχαριάδης, Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Σπύρος Χατζηνικολάου, Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου, Φώτης Αρβανιτίδης, Νίκος Καρατζάς και Γιώργος Κωνσταντάτος.

Παράλληλα το σχετικό βούλευμα παύει οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος της Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου για παλαιότερη πράξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος που έγινε το 1997 ενώ παύει οριστικά και τη δίωξη για όλους τους κατηγορουμένους για την κατηγορία της σύστασης οργάνωσης, και ζητά να μην απαγγελθεί κατηγορία κατά της Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου για συμμετοχή στην οργάνωση.

Όσον αφορά την Βίκυ Σταμάτη, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου έκριναν ότι δεν πρέπει να της απαγγελθεί κατηγορία για την πράξη της ανάληψης εμβασμάτων. Το βούλευμα απορρίπτει τα αιτήματα όλων των κατηγορουμένων για αποφυλάκισή τους με όρους.

Απαλλάσσονται από κάθε κατηγορία δύο από τους κατηγορουμένους: Η Αικατερίνη Σταμάτη και ο Ευτυχίος Ατσοπάρδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα