Στο πλευρό της Μποφίλιου ο Φοίβος Δεληβοριάς: Τιμή για τη Νατάσα

13:16 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη συνάδελφό του Νατάσα Μποφίλιου υπερασπίζεται με ανάρτησή του στο facebook ο Φοίβος Δεληβοριάς, μετά την επίθεση πυο δέχτηκε από πολλά μέτωπα λόγω των δηλώσεών της ότι δεν βρίσκει ηγέτη να τον ακολουθήσει στα βουνά και πως είναι τροτσκίστρια, καθώς και ότι υπάρχει δικατορία στην ΕΕ.

Ο τραγουδοποιός τονίζει πως είδος ανθρώπου βρίζει χυδαία τη Νατάσα επειδή έριξε αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαΐ σου και πως αποτελεί τιμή

για την ίδια αυτή η επίθεση.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή
που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαί σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσα

Κι αυτό το είδος ανθρώπου θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας. Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις».

The post Στο πλευρό της Μποφίλιου ο Φοίβος Δεληβοριάς: Τιμή για τη Νατάσα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα