Στο πένθος το Πυροσβεστικό Σώμα- Αυτός είναι ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στο Ζευγολατιό

17:03 17/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο πένθος και πάλι το Πυροσβεστικο Σώμα με τον τραγικό χαμό του Αριστείδη Μουζακίτη που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά στο Ζευγολατιό της Κορινθίας.

Με ένα σύντομο μήνυμα, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος, αποχαιρέτισε τον πυροσβέστη που υπέκυψε στα τραύματα του το πρωί της Δευτέρας στο 251 ΓΝΑ.

«Έφυγε σαν ήρωας» επισημαίνει ο κ. Καπέλιος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εκπροσωπώντας σύσσωμη την πυροσβεστική οικογένεια, θέλω να αποτίσω φόρο τιμής, σε έναν νεαρό

και σπουδαίο συνάδελφο, τον δόκιμο ανθυποπυραγό Μουζακίτη Αριστείδη, που απροσδόκητα έφυγε σαν ήρωας από κοντά μας, πιστός στο καθήκον και στην υπηρεσιακή συνέπεια.

Ένας νέος άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην κοινωνική προσφορά και στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Αιωνία του η μνήμη».

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014 ως μόνιμος Πυροσβέστης, ενώ από το 2012 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης.

Εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Και η Ένωση Αξιωματικών τυ Πυροσβεστικού Σώματος σε ανακοίνωση της αναφέρει:
Με πόνο ψυχής αποχαιρετούμε τον Δόκιμο Ανθυποπυραγό Μουζακίτη Αριστείδη, ο οποίος σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή του, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία του, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, σε πυροσβεστική επιχείρηση στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Το παλικάρι μας, ανήκει πλέον στους Ήρωες του Πυροσβεστικού Σώματος, στους διακεκριμένους λειτουργούς της Ελληνικής Πολιτείας, που προσέφεραν την ίδια τους της ζωή στην εκτέλεση του καθήκοντος.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τη θυσία του και στέλνει την ειλικρινή συμπαράσταση του στην οικογένειά του Αριστείδη.

Οι προσευχές της πυροσβεστικής οικογένειας θα είναι το στερνό κατευόδιο μας στο μακρινό του ταξίδι.
Αθάνατος!

Keywords
Τυχαία Θέματα