Στο Πειθαρχικό η Ραχήλ Μακρή για γυμνοσάλιαγκα, όρκα και αεροσυνοδό…

23:40 26/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Θύελλα έχει προκαλέσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες η πολυμέτωπη επίθεση της Ραχήλ Μακρή εναντίον βουλευτών και κομματικών στελεχών, με αφορμή την τοποθέτηση ως τομεάρχου Πολιτισμού της Γεωργίας Στεφανάκη.

Ο Πάνος Καμμένος την παρέπεμψε στο πειθαρχικό συμβούλιο, θεωρώντας αντικομματική τη στάση της, αλλά η βουλευτής Κοζάνης δεν πτοήθηκε.

Σε όσους τη ρώτησαν είπε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να πάει να απολογηθεί σε κανέναν. Θα μιλήσει μόνο δημόσια για το θέμα.

Πότε; Όταν βγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες.

Να θυμίσουμε τα γεγονότα:
Μόλις διορίστηκε τομεάρχης Πολιτισμού η Γεωργία Στεφανάκη, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη «νεοφώτιστη» με ανάρτησή της στο twitter.

Και τότε ξέσπασε η καταιγίδα. Η Ραχήλ Μακρή ανέβάσε στο Facebook το εξής άκρως ειρωνικό σχόλιο:

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους».

Και συνέχισε:

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό τη βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως»…

Η συνέχεια ήταν να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα