Στις 8 η «μητέρα των μαχών» για Χατζηνικολάου -Κοσιώνη -Ζαχαρέα

13:29 25/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξεκινά απόψε η μάχη των 8 στα κεντρικά δελτία, με τη μετακίνηση των ειδήσεων του Αντέννα από τη ζώνη των 7, όπου το είχε «εξορίσει» πριν από ενάμισι χρόνο ο τότε διευθυντής Προγράμματος Τζόνι Καλημέρης, οδηγώντας το σε δεινή θέση.

Η πρώτη απόφαση του νέου διευθυντή Γιάννη Λάτσιου ήταν να επαναφέρει το δελτίο στις 8, εκεί που το είχαν συνηθίσει για 25 χρόνια οι τηλεθεατές. Στο στούντιο ο Νίκος Χατζηνικολάου, σε νέο σκηνικό. Και σε αρκετά σημεία του δελτίου όρθιος, όπως και το σύνολο των άλλων σταθμών.

Το μόνο ερώτημα αφορά στο μοντέλο. Θα είναι πολιτικο-οικονομικό, όπως ταιριάζει

με το προφίλ του παρουσιαστή; Ή μήπως όχι;

Όταν ξεκίνησε πέρυσι τον Φεβρουάριο ο Νίκος Χατζηνικολάου, η «ρότα» ήταν καθαρά πολιτική και οικονομική. Με το πέρασμα των μηνών, όμως, η αξιολόγηση άλλαξε και πολλές μέρες οι πολιτικές και οικονομικές ειδήσεις μεταδίδονταν μετά το πρώτο ημίωρο. Ήταν πιθανώς μια προσπάθεια απάντησης στο περισσότερο κοινωνικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ωστόσο, παίζοντας στο δικό του «γήπεδο», αναμενόμενο ήταν ότι στο τέλος θα έχανε.

Τώρα, στη ζώνη των 8, θα έχει απέναντι το αμιγώς πολιτικο-οικονομικό δελτίο του Σκάι (με τη Σία Κοσιώνη), το οποίο μέχρι τώρα κυριαρχούσε στον ανταγωνισμό με το δελτίο του Star (με τη Μάρα Ζαχαρέα), το οποίο έχει κοινωνική στόχευση.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

ΥΓ Θα ήταν, πάντως, παράταιρο να έχεις τον Χατζηνικολάου στην παρουσίαση και να τον βάλεις να εκφωνεί ρεπορτάζ του αστυνομικού δελτίου…

Keywords
Τυχαία Θέματα