Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια – Στην Τήνο ο Μητσοτάκης

10:52 6/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός για τον Αγιασμό των υδάτων, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο σε μια κίνηση υψηλού συμβιβασμού.

Ο κ. Τσίπρας κατά την παραμονή του στο νησί θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο δημότη Καλύμνου.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας

έφθασε στο νησί στις 10 το πρωί όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος και ο έπαρχος. Μετέβη στο δημαρχείο . Από εκεί έγινε η προσέλευση του πρωθυπουργού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού για την παρακολούθηση της Ακολουθίας του «Μεγάλου Αγιασμού».
Στις 11.00 θα γίνει ιερά πομπή και μετάβαση στον χώρο ρίψεως του Τιμίου Σταυρού για τον «Καθαγιασμό των Υδάτων».
Στις 11.30 αναμένεται το πέρας τελετής αγιασμού υδάτων επιστροφή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού-Πέρας Ακολουθίας.
Στις 11.40 κίνηση προς το Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» και στις 12.00 χαιρετισμός Δημάρχου- Επάρχου-Μητροπολίτου, ενώ στη συνέχεια σε τελετή θα ανακηρυχθεί ο πρωθυπουργός σε επίτιμο δημότη Δήμου Καλυμνίων
Στις 13.00 παράθεση επίσημου γεύματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος παρευρίσκεται στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τήνο.

The post Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια – Στην Τήνο ο Μητσοτάκης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα