Νικολόπουλος: Έχω δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική Μακεδονία

22:21 5/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Tην έντονη αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου προκάλεσε ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό περί του ενδεχομένου να δώσει ψήφο σε ονομασία των Σκοπίων που να συμπεριλαμβάνει το όνομα «Μακεδονία».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής είπε «έχω, ήδη, δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική, την ελληνική Μακεδονία».

Παράλληλα, διερωτήθηκε από που προκύπτει ότι «θα αποδεχθώ τη λέξη «Μακεδονία»

ή το όποιο παράγωγο της στην ονοματοδοσία της ΠΓΔΜ», τονίζοντας πως «σε αυτό καθεαυτό το θέμα ας μην ανησυχούν οι αναλυτές των προθέσεών μου. Έχω, ήδη, δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική, την ελληνική Μακεδονία».

Ο κ. Νικολόπουλος θα λάβει μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ενώ σήμερα κατέθεσε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών όπου ζητά να ενημερώσουν το Εθνικό Κοινοβούλιο, αν βρίσκονται στην ίδια εθνική γραμμή που χαράχτηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Βουκουρέστι το 2008.

The post Νικολόπουλος: Έχω δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική Μακεδονία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα