Στην Apivita ο Τσίπρας: Ό,τι είναι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο, είναι η Apivita για τα προϊόντα της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

12:11 4/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita στο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χώρους εργασίας που προάγουν την εξωστρέφεια και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Όπως τόνισε κατά την ομιλία του αποσπάσματα της οποίας ανήρτησε στο twitter,

«η Apivita κατάφερε να μεγαλουργήσει στην ελληνική & διεθνή αγορά διότι ακολούθησε μια πορεία στην οποία η κερδοφορία δεν αποτέλεσε αυτοσκοπό, αλλά ήρθε ως συνέπεια μιας πολύχρονης, μελετημένης και δημιουργικής δουλειάς στον τομέα της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος«.

Και συνέχισε λέγοντας: «Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα παραγωγικό μοντέλο συμβατό με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας. Που θα πολλαπλασιάζει την προστιθέμενη αξία, θα επικεντρώνει στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος, μέσα από την έρευνα & την καινοτομία. Και που θα έχει συστατικό του στοιχείο τον απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων – ο σημαντικότερος κρίκος στην αλυσίδα παραγωγής«.

Επίσης, υπογράμμισε: «Επεξεργαζόμαστε πρωτοβουλίες για την στοχευμένη διαφοροποίηση της αγροτικής παραγωγής υπερ προϊόντων που το μικροκλίμα της χώρας επιβάλλει. Πρόσφατα, παρουσιάστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ένα Στρατηγικό Σχέδιο ανάπτυξης των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Από την παραγωγή μέχρι την τελική διάθεση, είτε ως πρωτογενές προϊόν, είτε μεταποιημένο, αξιοποιώντας παραδείγματα και ερευνητικό έργο. Έχουμε προχωρήσει σε θεσμικές & χρηματοδοτικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της έρευνας που διεξάγεται στα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα Επενδύουμε στο μέλλον, με σχέδιο, όραμα & απόλυτη πίστη στις δυνάμεις της κοινωνίας μας και πάνω απ’ όλα στις δυνατότητες των νέων ανθρώπων«.

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «Apivita» στο Μαρκόπουλο Αττικής. pic.twitter.com/DqyH55kXQx

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 4, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα