Στη Σαντορίνη ο Τζάστιν Μπίμπερ για την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

09:13 30/9/2015 - Πηγή: Aixmi

«Eυλογημένος» δήλωσε ο Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος βρέθηκε στη Σαντορίνη για να ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ, στο «Black Rock Studios», το οποίο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο στούντιο για ηχογραφήσεις διεθνών προδιαγραφών.

«Σ’ ευχαριστώ, Κύριε, που με ευλόγησες», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις του στο Instagram, δηλώνοντας μαγεμένος από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου τοπίου και τα καταγάλανα νερά.

Το

διάσημο pop idol πήγε στην Καλντέρα, όπου φωτογραφήθηκε με φόντο το ηφαίστειο ενώ επισκέφτηκε επίσης τη γραφική Οία, όπου γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο.

Ο διάσημος τραγουδιστής διέμεινε στο νησί πέντε μέρες, ενώ την περασμένη Δευτέρα επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο και αναχώρησε.

Σημειώνεται ότι το μέρος έχουν επιλέξει αρκετοί πρωτοκλασάτοι μουσικοί και παραγωγοί του κόσμου που θέλουν να συνδυάσουν τη δουλειά με τις διακοπές. Ανάμεσά τους ο Κέβιν Σίρλεϊ, παραγωγός των Led Zeppelin, των Aerosmith, των HIM και του Jon Bon Jovi, ο οποίος έκανε ποδαρικό το καλοκαίρι του 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα