Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου;

08:54 17/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Συνθέτουν σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους.

Αυτό που παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο είναι το περιεχόμενο της συζήτησης του ενός δράστη με τον ποινικολόγο που οδήγησε στη φονική επίθεση εναντίον του. Ο ένας δράστης στεκόταν στην πόρτα κι απείλησε με όπλο τον συνεργάτη του δικηγόρου να επιστρέψει στην αίθουσα, οπότε ακόμη δεν είναι γνωστό τι διημείφθη ανάμεσα στον Ζαφειρόπουλο και τον

δολοφόνο του.

Οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα πως αφορμή υπήρξε μία υπόθεση που χειρίζεται το δικηγορικό του γραφείο και αναζητούν ποια είναι αυτή. Οι δράστες φέρεται να είναι πιθανότατα σεσημασμένοι αλβανικής καταγωγής που εκτελούσαν χρέη αγγελιαφόρων για χάρη φυλακισμένου που ήθελε να εκβιάσει τον ποινικολόγο.

Στο μικροσκόπιο είναι οι τηλεφωνικές συνομιλίες της ημέρας εκείνης που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κατέθεσαν στις Αρχές. Επίσης, οι κάμερες κατέγραψαν τους δράστες τη στιγμή που διέφευγαν.

Όσον αφορά στο όπλο φέρεται να πρόκειται για ένα καθαρό όπλο των 7.65 χιλιοστών ενώ τα αποτυπώματα και το DNA δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα