Σταμάτησαν το σχολείο και ταξιδεύουν ανά τον κόσμο με τους γονείς τους (ΦΩΤΟ)

16:04 3/6/2015 - Πηγή: Aixmi

H Réka Kaponay είναι μία Αυστραλή έφηβη που εδώ και τρία χρόνια έχει αφήσει πίσω της τη ζωή στη Μελβούρνη για να ακολουθήσει ένα πιο αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η 13χρονη κατάφερε να επισκεφθεί 23 χώρες με την οικογένειά της και να δει μερικά μέρη του κόσμου τα οποία σπάνια επισκέπτονται τουρίστες.

«Μέχρι στιγμής κάθε μία χώρα που επισκέφθηκα μου έδωσε από μία θετική εμπειρία», δηλώνει η Réka η «περιπέτεια» της οποίας ξεκίνησε 2012, όταν μαζί με τον δίδυμο αδερφό της και τους γονείς της αποφάσισαν να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι στην Αμερική.

Να

σημειωθεί ότι από τότε δεν επέστρεψαν ποτέ στην πατρίδα τους, ενώ αυτή τη στιγμή ζουν στην Ισπανία.

«Την εμπειρία που αποκτώ τώρα δε νομίζω ότι μπορώ να την πάρω σε μία τάξη», δήλωσε στη Daily Mail η νεαρή τονίζοντας ότι παρακολουθεί μαθήματα κατ” οίκον, ενώ ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο που έχει τίτλο «Η Αυγή του Φύλακα» και είναι εμπνευσμένο από τα ταξίδια της.

«Το ταξίδι που έκανα μέχρι στιγμής δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τους ανθρώπους που γνώρισα κατά τη διάρκειά του. Όταν όμως πρέπει να αφήσεις πίσω σου τους νέους φίλους που έκανες και να τους αποχαιρετήσεις, αυτό είναι πραγματικά δύσκολο», λέει η Réka.

Από το 2012, οι χώρες που έχει επισκεφθεί η Αμερική, η Κολομβία, το Περού, το Εκουαδόρ, η Χιλή, η Αργεντινή, η Παραγουάη, η Βραζιλία, ο Παναμάς, οι Μπαχάμες, τα νησιά Τερκς και Κέικος, ο Καναδάς, η Αγγλία, η Ουαλία, το Μαρόκο, η Ισπανία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Αυστρία, η Ιταλία, η Ελλάδα και η Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα