Σπάει τη σιωπή της η «φόνισσα του Κορωπίου»: Ήταν η κακιά στιγμή, μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω

12:44 13/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Έξι μήνες έχουν περάσει από το φονικό του Κορωπίου όπου η 26χρονη Νικολέτα μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών.

Μέσα από τις φυλακές της Θήβας όπου εκτίει την ποινή της σπάει τη σιωπή της και μιλά στο protothema.gr για το έγκλημα αλλά για τον άνδρα που υπήρξε η «πέτρα του σκανδάλου».

«Έγινε ένα συμβάν πολύ δυσάρεστο, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε να βγω εκτός ελέγχου, να βγω από τον δρόμο του Θεού. Είναι δύσκολο.

Προσπαθώ μόνο για τα παιδιά, είμαι καλά, δυνατή για τα παιδιά μου» λέει η Νικολέτα και συμπληρώνει, περιγράφοντας όσα συνέβησαν το βράδυ του φονικού: «Προσπαθώ να βγάλω το συμβάν από το μυαλό μου. Χάθηκε μία ζωή, έχουν μείνει δυο παιδάκια ορφανά από μητέρα. Προς το παρόν εγώ τα δικά μου τα έχω ακόμη αλλά δεν θα τα έχω και για πολύ, άρα θα μείνουν κι άλλα δύο παιδάκια ορφανά από μητέρα. Θα είναι μακριά από εμένα. Άλλαξαν όλες οι ζωές όλων μας. Ήταν η κακιά στιγμή. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Μακάρι. Να μην γινόταν τίποτα, να ήταν όλη η ζωή όπως ήταν πριν πέντε μήνες. Να ήμασταν όλοι φυσιολογικά. Συγγνώμη, τώρα είναι δύσκολα. Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση».

«Εκείνη την ώρα θόλωσα, βγήκα εκτός εαυτού. Προσπαθώ κάθε βράδυ να το πιστέψω. Έχω μετανιώσει. Πάντα το βράδυ όταν θα κοιμηθούν τα παιδιά μου θα ζητήσω συγγνώμη από το παιδάκι μου, γιατί το μεγάλο μου παιδί ήταν μαζί μου. Θα ζητήσω συγγνώμη από το Θεό και τα παιδάκια της. Ώρες ώρες βλέπω το παιδί μου θλιμμένο, στεναχωρημένο. Εκείνη την ώρα καταλαβαίνω ότι έχει τις εικόνες. Δεν ξέρει πολλά. Τώρα έχει αρχίσει και μιλάει. Αναζητάει πολλούς ανθρώπους έξω, είναι δύσκολο» λέει η 26χρονη που πλέον έχει μετανιώσει και στραφεί προς τον Θεό.

«Ο πάτερ εδώ στη φυλακή μου είπε ότι τη στιγμή εκείνη βγήκα από τον δρόμο του Θεού, ο σατανάς μπήκε μέσα μου».

Ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων δεν έπαψε ποτέ να είναι το «μήλον της έριδος», καθώς οι δύο γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να τον διεκδικούν.

«Αν ο Γιάννης είχε βάλει σε μία σειρά τα πράγματα πιστεύω ότι δεν θα είχαμε τέτοια αποτελέσματα. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πιστεύω πως φταίει και ο ίδιος κάπου. Ο ίδιος έλεγε ότι δεν είχε επαφές μαζί της, δεν είχε επαφές με τα παιδιά αλλά μάλλον από ό,τι φάνηκε έλεγε ψέματα».

Σήμερα ο 41χρονος σύντροφός της έχει αποφυλακιστεί και όπως υποστηρίζει η 26χρονη δεν έχουν καμία επαφή. «Δεν έχουμε επαφές. Καλή κοινωνία του εύχομαι», είπε η Νικολέτα στο protothema.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα