Σούπερ Ειρήνη Βασιλείου στα ημιτελικά!

15:55 6/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Σπουδαία κούρσα από την Ειρήνη Βασιλείου στα προκριματικά των 400 μ., καθώς τερμάτισε δεύτερη με 52.61 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μπορεί η Αλισον Φίλιξ να πέρασε σαν …σταματημένη την Ειρήνη Βασιλείου στα πρώτα μέτρα της πρώτης προκριματικής κούρσας των 400 μ., όμως, αυτό καθόλου δεν φάνηκε να επηρέασε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η 27χρονη αθλήτρια τερμάτισε τελικά δεύτερη με 52.61 και πήρε την απευθείας πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η αθλήτρια του Αρη Βισκαδουράκη ήταν ιδιαίτερα δυνατή στο δεύτερο μισό της κούρσας και κατάφερε να «μαζέψει» πολλές

από τις αντιπάλους της, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες παρουσίες της.

Η Βασιλείου, που ταξίδεψε στο Λονδίνο με 51.86 θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σε καλό διάδρομο στον ημιτελικό της Δευτέρας και να κυνηγήσει ακόμη και ένα νέο ρεκόρ. Η μεγάλη κυρία της απόστασης, Αλισον Φίλιξ, δεν έδειξε να ενοχλείται από τον πρώτο διαδρομο και τερμάτισε χαλαρά πρώτη σε 52.44.

Την κορυφαία επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Σάλβα Νάσερ με 50.57 και ακολούθησε η Φίλις Φράνσις με 50.94. Εύκολα προκρίθηκε στον ημιτελικό και η ολυμπιονίκης Σουάν Μίλερ με 50.97

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα