Πώς έζησε τον τρόμο του καρκίνου ο Ρόνι Γουντ των Rolling Stones (BINTEO)

13:11 6/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με καρκίνο στον πνεύμονα διαγνώστηκε πριν από τρεις μήνες ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ, μία διάγνωση που τον συγκλόνισε και του έδωσε ένα μάθημα ζωής. Όπως εξομολογείται στην Daily Mail, μιλώντας για πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία του, πήγε για μια εξέταση ρουτίνας πριν από περιοδεία με το συγκρότημα. Ο γιατρός του συγκροτήματος εντόπισε κάτι και του ζήτησε να εξετάσει

ενδελεχέστερα πνεύμονες, καρδιά και αίμα.

Η διάγνωση την οποία κράτησε κρυφή από τους θαυμαστές του και μιλά τώρα ανοιχτά για πρώτη φορά ήταν η αρχή γα την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, τονίζει ο 70χρονος ρόκερ. Όπως υπογραμμίζει, αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία γιατί δεν ήθελε να χάσει τα μαλλιά του.

«Είχα μία μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Ήταν μία εβδομάδα όπου όλες οι ισορροπίες είχαν χαθεί, η αυλαία ήταν έτοιμη να πέσει, είχα προετοιμαστεί να αποχαιρετίσω την οικογένειά μου» λέει χαρακτηριστικά ο Γουντ, που έκοψε το κάπνισμα μόλις μία εβδομάδα προτού γεννηθούν τα δίδυμά του Γκρέισι και Άλις που τώρα είναι ενός έτους.

«Δεν ξέρω πως κατάφερα να επιβιώσω μετά από 50 χρόνια διαρκούς καπνίσματος και με όλες τις άλλες κακές μου συνήθειες» σημειώνει.

Και προσθέτει: «Όταν μπήκα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό μου ‘ας ξεκινήσει η μάχη’«. Κατά την επέμβαση του αφαιρέθηκε μέρος του πνεύμονα και ο ίδιος δηλώνει πλέον πως είναι καλά στην υγεία του αν και εξετάζεται κάθε τρεις μήνες για πιθανή μετάσταση. «Δεν περίμενα να ζω μέχρι τώρα. Κάποιος εκεί πάνω πρέπει να με συμπαθεί» λέει χαρακτηριστικά ο θρυλικός κιθαρίστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα