Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιουλ – To μήνυμα του Γκασόλ (BINTEO)

10:04 10/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Αγωνία στο κατακόρυφο στην Ισπανία λίγες μέρες πριν από το Eurobasket καθώς ο Σέρχιο Γιουλ τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό με το Βέλγιο.

Η φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας με το Βέλγιο ήταν στην πρώτη περίοδο, όταν σε μια ανύποπτη στιγμή ο Σέρχιο Γιουλ έπεσε γυρίζοντας πολύ άσχημα το γόνατό του. Όπως είναι λογικό όλοι έπεσαν επάνω του προκειμένου να δουν τι έγινε, με τον παίκτη να φεύγει υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Όπως γίνεται αντιληπτό η αγωνία αναφορικά με την κατάστασή του είναι μεγάλη, αν και

όπως φαίνεται και από το βίντεο, δύσκολα θα προλάβει το Eurobasket. Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Χόρχε Γκαρμπαχόσα μιλώντας στην τηλεόραση ανέφερε πως ο ηγέτης της Ρεάλ, αλλά και της Εθνικής, βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο για εξετάσεις στο γόνατο.

Terrible. No pinta nada bien la lesión de Llull. pic.twitter.com/OBTlaOROqm

— Aarón Morales (@Aaron_Morales_) August 9, 2017

Σύμφωνα με την ισπανική Λίγκα τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά, καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις ο Γιουλ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο!

Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι με επτά μήνες.

Sergio @23Llull sufre una rotura del ligamento cruzado de la rodilla derecha. ¡Todo nuestro ánimo!

Liga Endesa (@ACBCOM) August 10, 2017

Μήνυμα συμπαράστασης στον φίλο του πάνω από όλα Σέρχιο Γιουλ από τον Πάου Γκασόλ, με τον σέντερ της Ισπανίας να εύχεται να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός ο συμπαίκτης του.

Μέσω twitter έσπευσε να του δώσει κουράγιο αναφέροντας: «Να είσαι δυνατός φίλε! Να γυρίσεις πιο δυνατός από ποτέ. Είμαστε όλοι μας μαζί σου».

Mucho ánimo amigo. Sé que volverás más fuerte que nunca. Estamos todos contigo. #IncreibleLlull #TodosconSergi #SomosEquipo pic.twitter.com/OaT28FC03X

— Pau Gasol (@paugasol) August 10, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα