Σοκαριστική φωτό: Οι τελευταίες στιγμές του Κιμ Γιονγκ Ναμ

19:18 18/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Εφημερίδα της Μαλαισίας δημοσιεύει τη φωτογραφία του ετεροθαλούς αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ναμ, τη στιγμή που έχει δηλητηριαστεί και ξεψυχά καθισμένος σε μία καρέκλα στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι τον ψέκασαν με χημικά ενώ για τη δολοφονία του οι μαλαισιανές Αρχές έχουν ήδη συλλάβει τέσσερις υπόπτους, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες, που φέρεται να εκτέλεσαν το σχέδιο δολοφονίας.

Ανάμεσα στα σενάρια δολοφονίας είναι και αυτά υπεύθυνοι για τον φόνο του Κιμ Γιονγκ Ναμ να είναι η μαφία λόγω οφειλών από

τζόγο και πολυτελούς βίου. Ωστόσο, η αστυνομία της Μαλαισίας θεωρεί ότι πράκτορες της Βορείου Κορέας δολοφόνησαν τον ετεροθαλή αδερφό του ηγέτη τους και μάλιστα καταδιώκουν άλλους τρεις άνδρες ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι τρεις άνδρες παρακολουθούσαν από απόσταση 50 μέτρων πώς οι χημικές ουσίες με τις οποίες δηλητηρίασαν το θύμα τους επέδρασαν και τον σκότωσαν εν τέλει για να επιβεβαιώσουν την επιτυχία της αποστολής τους. Οι φωτογραφίες τους εντοπίστηκαν μέσω CCTV.

Keywords
Τυχαία Θέματα