Σοκ στην Ημαθία: Μαχαίρωσε τον παπά επειδή αρνήθηκε να τον κοινωνήσει!

19:06 15/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Κλειδί Ημαθίας εξαιτίας ενός απίστευτου περιστατικού που συνέβη χθές το βράδυ σε εκκλησία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος emvolos.gr, στο περιστατικό εμπλέκεται ένας 23χρονος που φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε τον 59χρονο παπά εκκλησίας, επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον 69χρονο πατέρα του. Ωστόσο, μέλη της τοπικής κοινωνίας αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπήρχαν και άλλοι λόγοι πίσω από την επίθεση, δηλ. οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας του δράστη και του ιερέα.

βάση την καταγγελία του ιερέα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο 69χρονος – ο οποίος είχε νωρίτερα ζητήσει να κοινωνήσει μαζί με τον 23χρονο γιο του – περίμεναν τον ιερέα στον αύλειο χώρο του Ναού.

Αφού προηγήθηκε προφορικός διαπληκτισμός, απείλησαν και εξύβρισαν τον ιερωμένο. Κατόπιν, ο 23χρονος τραυμάτισε τον ιερέα με μαχαίρι ελαφρά στην παλάμη, ενώ του αφαίρεσε και το κινητό τηλέφωνό του.

Μετά το περιστατικό, ο ιερέας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος. Οι δράστες συνελήφθησαν και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα