Σοκ: Έβαλε τη 10χρονη κόρη του να δει πορνό και ασέλγησε σε βάρος της

15:42 20/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκ προκαλεί η είδηση της ασέλγειας ενός 30χρονου πατέρα στη 10χρονη κόρη του. Ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ίδιας της κόρης του, ηλικίας 10 ετών, συνελήφθη στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το περασμένο Σάββατο και, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος κάποια στιγμή που είχε μείνει μόνος με την κόρη του, την ανάγκασε να δουν μαζί μία ταινία αισθησιακού περιοχομένου στην τηλεόραση. Στη συνέχεια άρχισε να τη θωπεύει και να ασελγεί σε βάρος της.

Εκείνη τη στιγμή, μπήκε μέσα στο σπίτι η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, που μόλις είδε το παοτρόπαιο θέαμα έβαλε τις φωνές και πήρε το 10χρονο κορίτσι από τα χέρια του πατέρα της νώ αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, κι εξετάζεται εάν έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες και κατά το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα