Μισέλ Ομπάμα: Διαψεύδει ότι πάει για την προεδρία του 2020 – Ανοικτή η πόρτα της για τη Μελάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

14:50 20/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Την τελευταία της συνέντευξη από τον Λευκό Οίκο δίνει η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα μιλώντας στη διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Ουίνφρεϊ. Μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, τη ζωή της στον Λευκό Οίκο επί 8 έτη, για τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και για τη… διάδοχό της Μελάνια Τραμπ.

Αν και δεν της έδωσε συγκεκριμενη συμβουλή, είπε η Μισέλ για τη Μελάνια, το μόνο πυο της είπε ήταν: «Πραγματικά δεν ξέρεις αυτό που δεν ξέρεις ώσπου να έρθεις εδώ. Η πόρτα είναι πάντα ανοικτή»

ανέφερε.

Τόνισε πως η Λόρα Μπους ήταν πολύ μεγαλόψυχη και ευγενική όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον Λευκό Οίκο. Και όπως είπε το ίδιο θα κάνει και η ίδια και ο σύζυγός της Μπαράκ με τη νέα Προεδρική οικογένεια που οι ζωές τους θα γίνουν άνω κάτω με τη μετακόμισή τους στον Λευκό Οίκο.

«Αν και δεν έχει σημασία πώς αισθανόμαστε γι΄αυτόείναι σημαντικό για την υγεία του έθνους να στηρίζουμε τον επικεφαλής. Αυτό δεν έγινε με τον σύζυγό μου όταν ανέλαβε τον προεδρικό θώκο, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί για τον επόμενο πρόεδρο και θα κάνουμε ό,τι πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα επιτύχει, καθώς αν επιτύχει εκείνος θα επιτύχουμε όλοι».

Στην ερώτηση αν διεκδικήσει την προεδρία στις επόμενες εκλογές απάντησε «Όχι» και ανέφερε ότι δνε θά ήθελε τα παιδιά της να βιώνουν επί 16 χρόνια τις δυσκολίες που υπάρχουν από τη ζωή στον Λευκό Οίκο. «Οι άνθρωποι δεν καταλαίνουν πόσο δύσκολο είναι!» τονίζει.

Για την τελευταία προεδρική εκλογή είπε ότι δεν περίμενε να δει τα τελικά αποτελέσματα, τα οποία πληροφορήηκε όταν συμβουλεύθηκε το iPhone της το επόμενο πρωινό. «Ήταν επώδυνο… Αυτη η προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήταν απαιτητική για εμένα και ως πολίτη. Να παρακολουθώ και να βιώνω». τόνισε.

Όσο για την ελπίδα που έφερε η προεδρία Ομπάμα στο έθνος είπε: «Τώρα ξέρουμε πώς έιναι να μην έχουμε καμία ελπίδα. Η ελπίδα είναι πολύ σημαντική προϋπόθεση«.

Ο ίδιος ο πρόεδρος δήλωσε ότι «η ιστορία κάνει κύκλους κι αυ΄το που μένει τελικά είναι ο αντίκτυπος που αφήνει ό,τι κάναμε στο μυαλό και τις καρδιές των ανθρώπων και αν υπάρχει συνέχεια σ αυτό«. Όσο για το τι τον εξέπληξε στη σύζυγό του ως Πρώτη Κυρία είπε: Ο τρόπος με τον οποίο ανέμιξε τον σκοπό και την πολιτική με τη διασκέδαση ώστε να εφαρμοστούν οι πρωτοβουλίες της για την υγεία και πέρα από την Ουάσινγτκον. Επίσης ήταν αριστούργημα η δουλειά της στις οικογένειες του στρατού«.

Keywords
Τυχαία Θέματα