Σόφη Πασχάλη: Μου λένε να ψοφήσω… (ΒΙΝΤΕΟ)

09:23 29/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Σόφη Παχάλη στην εκπομπή «ΟΛΑ Ξεκόλλα» μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

«Συνεχίζεται μια δοκιμασία γιατί εδώ είδα έναν πανικό όταν επέστρεψα» σημείωσε ενώ ανέφερε πως όταν άνοιξε το κινητό της έλαβε δεκάδες υβριστικά μηνύματα. «Δεν καταλάβαινα τη φρενίτιδα και τον πανικό. Μου έλεγαν μέχρι να ψοφήσω γιατί μιλάω έτσι για τον Αγγελόπουλο» είπε. Υποστήριξε ότι μιλούσε για τον «Ντάνο» επειδή αυτό με ρωτούσε ο δημοσιογράφος που μου

έπαιρνε συνέντευξη στο παιχνίδι. «Αν με ρωτούσαν για την Ευριδίκη, απαντούσα για την Ευρυδίκη».

Όσο για το μάθημα που πήρε από το παιχνίδι τόνισε: «Θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά και όχι τα κακά. Εκτιμάς τη στέγη που έχεις και διαπιστώνεις ότι είμαστε αχόρταγοι, τα έχουμε όλα αλλά θέλουμε κι άλλα».

Σχετικά με τα σενάρια περί εγκυμοσύνης, σεξ και ερωτικών επαφών η Σόφη Πασχάλη είπε: «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον άλλο ερωτικά. Ήμασταν σαν ένα φύλο. Δεν κοιτάς ούτε καν τα σημεία. Αφού να σκεφτείτε ότι ο κύριος 4.000 ούτε καν το σκέφτεται».

Η ίδια υποστήριξε ότι «δεν ήμουν ποτέ εγώ το πρόβλημα στην ομάδα».

«Ήταν η ώρα μου να φύγω γιατί εγώ δεν αντέχω τις διχόνοιες και ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά» είπε για την αποχώρησή της λέγοντας ότι τα πράγματα εκεί ήταν πιο δύσκολα από ό,τι περίμενα. «Εκεί αναπτύσσονται ζωώδη ένστικτα λόγω των καταστάσεων» πρόσθεσε.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί έχει πέσει η προσοχή στον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε ότι «δεν το ξέρω, αλλά όλοι εκεί είχαμε ρόλους».

Στην ερώτηση «τι είναι αυτό που δεν αντέχει» απάντησε ότι «δεν αντέχω τις άσχημες σχέσεις. Αντέχω τον πόνο, την πείνα, το bullying, τον βιασμό που γίνεται τώρα, τις κακουχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα