Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε ο μεγιστάνας της Apotex;

12:44 17/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου του μεγιστάνα της φαρμακευτικής εταιρείας Apotex, Μπάρι Σέρμαν και της συζύγου του Χάνεϊ, που βρέθηκαν και οι δύο νεκροί στο σπίτι τους στο Τορόντο.

Η αστυνομία τόνισε ότι δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ ερευνά τους θανάτους ως υπόπτους. Ωστόσο, το Reuters, επικαλούμενο δύο καναδέζικες εφημερίδες που μεταδίδουν ανώνυμες αστυνομικές πηγές, αναφέρει ότι το περιστατικό ερευνάται ως δολοφονία-αυτοκτονία.

Τα σώματά τους βρέθηκαν κρέμονται από ένα κιγκλίδωμα στην

άκρη μιας πισίνας σε υπόγειο χώρο, σύμφωνα με τις Globe and Mail και Toronto Sun.

Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι οι ερευνητές είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη θεωρία ότι ο Μπάρι Σέρμαν, 75 ετών, σκότωσε τη σύζυγό του, κρέμασε το σώμα της και στη συνέχεια κρεμάστηκε κι ο ίδιος στην άκρη της πισίνας.

Η εταιρεία Apotex εξέδωσε δήλωση σύμφωνα με την οποία η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου αναστατώθηκε από τις αναφορές:

«Είμαστε συγκλονισμένοι και πιστεύουμε ότι είναι ανεύθυνο ότι οι αστυνομικές πηγές να έχουν ενημερώσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με μια θεωρία την οποία ούτε η οικογένειά τους, ούτε οι φίλοι τους ούτε οι συνάδελφοί τους πιστεύουν ότι είναι αληθινές».

The post Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε ο μεγιστάνας της Apotex; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα