Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία στην Κατερίνη

11:03 17/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Φωτιά ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία στην Κατερίνη και σε επιχείρηση κατάσβεσή της από την πυροσβεστική, εντοπίστηκε ο πρώτος νεκρός απανθρακωμένος σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Όπως φαίνεται, η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα από το υπνοδωμάτιο ενός 82χρονου άνδρα τον οποίο οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο δίπλα σε αποκαΐδια ξύλινης ντουλάπας.

Στη συνέχεια, χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν

άλλα δύο άτομα από τον δεύτερο όροφο και διασώθηκαν άλλα 8.

Όσον αφορά στους νεκρούς πρόκειται για έναν άνδρα 82 ετών και έναν άνδρα 78 ετών και τη 45χρονη κόρη του. Οι δύο άνδρες ήταν αδέρφια και κατοικούσαν σε διαμερίσματα του πρώτου και δεύτερου ορόφου αντίστοιχα. Ο 78χρονος με την κόρη του που κατοικούσαν στον δεύτερο όροφο προσπάθησαν να ανοίξουν την τζαμόπορτα για να πάρουν αέρα αλλά ήταν αργά καθώς δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις.

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια #κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Μ.Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.Κατά την επιχείρηση διάσωσης από υπερκείμενους ορόφους εντοπιστήκαν 2 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου και διασωθήκαν άλλα 8.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 17, 2017

Πηγή: pierianews.eu

The post Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία στην Κατερίνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα