Σήμερα γάμος γίνεται… – Η Πίπα αποχαιρετά την εργένικη ζωή (EIKONEΣ)

13:06 20/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ξεκίνησαν από το Παλάτι του Κένσιγκτον με προορισμό το Μπερκσάιρ και τον Καθεδρικό του Αγίου Μάρκου όπου η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Πίπα Μίντλετον, θα πει επιτέλους το πολυπόθητο ναι στον αγαπημένο της, 41χρονο εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους, ο οποίος έχει ήδη φθάσει στην εκκλησία ενώ το πριγκιπικό ζευγάρι είναι ακόμη στον δρόμο.

Από τη θρυλική ημέρα που η Πίπα έγινε διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη για τα οπίσθιά της φορώντας το κρεπ φόρεμα της παρανύφου στον γάμο της αδερφής της, η 33χρονη ονειρευόταν αυτήν την ημέρα. Έζησε σχέσεις και απογοητεύσεις, ώσπου ο δρόμος της την επανέφερε μπροστά στον φίλο της Τζέιμς Μάθιους και τότε τον είδε με άλλο μάτι.

Έπειτα από δύο χρόνια σχέσεις οι δυο τους ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας κι αποχαιρετούν για πάντα την εργένικη ζωή.

Για την κοσμική κοινωνία της Βρετανίας, ο γάμος αυτός είναι το γεγονός της χρονιάς. Μάλιστα, πολλοί τον συγκρίνουν με τον πριγκιπικό γάμο του Ουίλιαμ με την Κέιτ καθώς οι καλεσμένοι θα ξεπερνούν τους 8.000. Οι γονείς της έστησαν γυάλινο παλάτι για τη γαμήλια δεξίωση. Η ίδια η Πίπα ζήτησε από τους καλεσμένους να έχουν και δεύτερη ενδυμασία για τη δεξίωση να μην εμφανιστούν με τα ίδια ρούχα του γάμου και αποδεικνύει τη μεγαλομανία της για την οποία την έχουν κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές.

Πάντως, ο γάμος της θα έχει και πριγκιπική λάμψη καθώς τα ανίψια της, μέλλων βασιλιάς της Μ. Βρετανίας, πρίγκιπας Γεώργιος θα κουβαλά τις βέρες και η αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ θα πετά ροδοπέταλα στη θεία της.

Αναχωρώντας από το Κένσιγκτον ο Δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ έμοιαζε κομψός στο κουστούμι του και η Κέιτ απαστράπτουσα στο ροδακινί σύνολό της, χρώμα που το επιλέγει συχνά για επίσημες εμφανίσεις και κοσμικά γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα