«Σφαγή» στα τηλεοπτικά παράθυρα!

16:26 22/5/2012 - Πηγή: Aixmi

- «Είσαι ρουφιάνος κι αρουραίος»

- «Δεν απαντάω σε χυδαιολογί​ες»

Πεζοδρομιακό χαρακτήρα έχει πάρει η σύγκρουση μεταξύ Γιώργου Καρατζαφέρη και βουλευτών του, που αποχωρούν με κατεύθυνση τη ΝΔ. Ιδιαίτερα με τον Κυριάκο Βελόπουλο τα πράγματα έφτασαν στα άκρα. Τον χαρακτήρισε «ρουφιάνο» και «αρουραίο», για να απαντήσει εκείνος ότι δε σχολιάζει «χυδαιολογίες».

Τι έχει συμβεί;
Ο Καρατζαφέρης

συζητούσε με τον Σαμαρά συνολικά το θέμα της συνεργασίας του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή βουλευτές του φαίνεται να συνομιλούσαν παρασκηνιακά για την ένταξή τους απευθείας στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ:

«Ο ρουφιάνος του κόμματος, που έλεγε παντού τι συζητούσαμε στο κόμμα. Ο Βελόπουλος. Μου τα έλεγαν οι δημοσιογράφοι. Έφυγαν οι αρουραίοι από το πλοίο. Μια φορά προδότης πάντα προδότης».

Και τώρα διαβάστε τι είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Μega (στους Οικονομέα -Καμπουράκη);

«Κρατάω τις καλές στιγμές από το ΛΑΟΣ, αφήνω τις βωμολοχίες, τις χυδαιολογίες και τις ψευδολογίες στο χθες. Και να ήθελα να μείνω στο κόμμα, δεν θα έμενα από τη στιγμή που σε μιά σύσκεψη ο πρόεδρος λέει ‘εγώ αποφασίζω κι αν σ’ αρέσει’. Ίσως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου 18 χρόνια, αλλά δεν είχα καμιά επαφή μέχρι χθες το μεσημέρι, όταν και μου τηλεφώνησε φίλος μου από τη ΝΔ».

Keywords
Τυχαία Θέματα