«Σφαγή» Καμμένου -Κουρτάκη, μετά την καταδίκη του εκδότη για προσβολή του Νικόλα Πατέρα

21:43 16/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Με σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο απάντησε ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στο tweet του υπουργού Άμυνας, με το οποίο τον χαρακτήριζε «συκοφάντη», σχολιάζοντας την καταδίκη του σε 3 χρόνια φυλάκισης για συκοφάντηση του εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Άλλα 3 χρόνια φυλακή ο συκοφάντης Κουρτάκης με δικηγόρο τον Ζαφειρόπουλο και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ο σύμβουλος του Κούλη».

Ακολούθησε

το σχόλιο του εκδότη, με το οποίο τον αποκαλούσε «υπουργό του «κ@λοδάκτυλου» και έκανε λόγο για συμμαχία του με τον Πατέρα και τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο.

Δείτε τι έγραψε:

«Εκτός από τον μικροεφοπλιστή Νικόλα Πατέρα πανηγυρίζει και ο άλλος πελάτης του έγκριτου νομικού άνδρα Ιωάννη Απατσίδη. Ποιος είναι αυτός; Ο υπουργός του «κ@λοδακτυλου και της χειροπεδαs» Πάνος Κάμμενος. Τελικά όλα έχουν την εξήγηση τους. Ακόμη και οι πρωτοδίκες αποφάσεις της δικαιοσύνης. Σε κάθε περίπτωση αισθάνομαι τυχερός που μέσα από την δική μου καταδίκη, αποκαλύπτεται η συμμαχία των Πατέρα, Ντογιάκου, Καμμένου. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά. Ραντεβού στο εφετείο εκει οπου δεν καταλαβαίνουν από Ψηλούς και Παναθηναϊκούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα