Σε κέφια η Ζωή στην Πάτρα, βγάζει selfies και τρώει λουκουμάδες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

17:31 18/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Στην Πάτρα βρέθηκε την Πέμπτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας.

Σε χαλαρή διάθεση, η υποψήφια βουλευτής έγινε «ένα» με τον κόσμο με το που έφθασε στην κεντρική πλατεία της πόλη, αφού δεν επιθυμούσε να έχει φρουρά ή να εμποδίζεται ο οποιοσδήποτε ήθελε να την πλησιάσει.

Οι αυθόρμητες αγκαλιές και τα χαμόγελα

με τους πολίτες κάθε ηλικίας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό με την άφιξή της, ενώ δεκάδες ήταν και οι selfie φωτογραφίες που χωρίς δισταγμό δέχθηκε να βγάλει τόσο πριν, όσο και μετά από την ομιλία της. Ιδίως όταν της το ζητούσαν παιδιά στα οποία, επίσης, δεν αρνήθηκε να μοιράσει και αυτόγραφα.

Σύμφωνα με το dete.gr, το πιο εντυπωσιακό είναι πως ενώ η ομιλία της ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, χρειάστηκε …μία ώρα μέχρι να φθάσει από την εξέδρα, στο πάνω μέρος της πλατείας, μέχρι τα γραφεία του κόμματος στην κάτω πλευρά. Και στη διαδρομή χαιρετήθηκε και φωτογραφήθηκε με όλους όσοι την πλησίαζαν.

Μία επίσης αξιοσημείωτη στάση, ήταν στους… Πατρινούς λουκουμάδες! Χαιρέτισε τους δύο μικροπωλητές και μίλησε μαζί τους, αποκαλύπτοντας πως έχει σχέσεις με την Πάτρα, έχει δοκιμάσει τους καταπληκτικούς λουκουμάδες της πόλης και υποσχέθηκε ότι θα έρχεται πιο συχνά στην πόλη.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν όταν για αρκετή ώρα κράτησε στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι νεαρής Πατρινής, που το φιλούσε συνεχώς, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει την ιδιοκτήτρια εάν το προσέχει και του έχει κάνει όλα τα εμβόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα