Άθεος, απότακτος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ο μακελάρης του Τέξας

08:36 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ως ο 26χρονος Ντέβον Πάτρικ Κέλεϊ ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην Εκκλησία Βαπτιστών στο Τέξας, όπου σκοτώθηκαν 26 άτομα. Ο ίδιος ο δράστης σκοτώθηκε τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Κέλεϊ δεν χαρακτηρίζεται με τα καλύτερα λόγια απ’ όσους τον γνώριζαν. Τον θεωρούσαν όχι απλώς ιδιόρρυθμο, αλλά τρελό και ανατριχιαστικό. Ο ίδιος δήλωνε άθεος κι έκανε κηρύγματα μίσους μέσω του διαδικτύου.

Λίγες ημέρες πριν απο το μακελειό είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook

που τώρα έχει διαγραφεί φωτογραφία από το όπλο που χρησιμοποίησε στην πολύνεκρη επίθεση, ενός ημιαυτόματου AR-15, γράφοντας «είναι μια κακιά σκύλα».
Ο νεαρός άνδρας εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στην Εκκλησία, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο κρατώντας το όπλο.
Είχε υπηρετήσει στην πολεμική αεροπορία από το 2010 έως το 2014. Αποτάχθηκε όταν έγινε γνωστό ότι επιτέθηκε στη σύντροφο και το παιδί του. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης 12 μηνών σε στρατιωτική φυλακή.

Ο 26χρονος ζούσε στην πόλη Νιου Μπράουνφελς σε απόσταση περίπου 56χλμ. από το Σάδερλαντ Σπρινγκς, όπου έγινε η επίθεση. Εργαζόταν ως σεκιούριτι σε θαλάσσιο πάρκο κοντά στην εκκλησία. Είχε σχετικά λευκό ποινικό μητρώο αν και είχαν καταγραφεί μόνο τροχαίες παραβάσεις.

The post Άθεος, απότακτος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ο μακελάρης του Τέξας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα