Σάλος στην Τουρκία με σύμβουλο του Ερντογάν που κλώτσησε διαδηλωτή

11:10 16/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η φωτογραφία που δείχνει έναν σύμβουλο του πρωθυπουργού Ερντογάν να κλωτσάει διαδηλωτή που κρατούν πεσμένο στο έδαφος δύο στρατιώτες μετά την τραγωδία στο ορυχείο της Σόμα.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην προκλητική παρατήρηση του Ερντογάν στο σημείο της τραγωδίας πως «δυστυχήματα συμβαίνουν παντού» .Δήλωση για την οποία ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός στην πόλη με αποδοκιμασίες, ακόμη και κλωτσιές στην οχηματοπομπή του.

Στο περιθώριο εκείνων των περιστατικών την Τετάρτη, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιουσούφ Γερκέλ, εξοργίστηκε και επιτέθηκε εναντίον διαδηλωτή που φώναζε συνθήματα εναντίον του Ερντογάν.Όπως φαίνεται στην φωτογραφία ο διαδηλωτής είχε ακινητοποιηθεί από δύο στρατιώτες, που τον κρατούσαν στο έδαφος, αλλά αυτό δεν ηρέμησε τον Γερκέλ. ο οποίος άρχισε να τον κλωτσάει εξοργισμένος με «ζήλο» που αποτυπώθηκε στο φακό.

Σύμφωνα με την Hurriyet, ο Γερκέλ επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας: «Προσέβαλε εμένα και τον πρωθυπουργό, τι έπρεπε να κάνω;».

Keywords
Τυχαία Θέματα