Σάλος με τις δηλώσεις Μακρόν: Βρείτε αλλού δουλειά, αντί να προκαλείτε χάος στο μπ@@@@@@ο (ΒΙΝΤΕΟ)

14:14 5/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας GS&M στην Κογέ βρέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος όπου νωρίτερα η αστυνομία είχε συγκρουστεί με μισθωτούς και απολυμένους που είχαν συγκεντρωθεί επιδιώκοντας συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Ça chauffe entre manifestants et forces de l'ordre à Egletons. Usage de gaz lacrymogènes #Corrèze pic.twitter.com/0I3IO8swB1

France Bleu Limousin (@FBLimousin) October 4, 2017

Ο Γάλλος πρόεδρος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στη βιομηχανία εξοπλισμού αυτοκινήτων, της οποίας η διοίκηση δυσκολεύεται να προσλάβει εργαζομένους, είπε πως κάποιοι από αυτούς που διαμαρτύρονται καλύτερα θα ήταν να ψάξουν αλλού δουλειά αντί να προκαλούν χάος στο «μπ@@@@@@ο».

«Είναι κάποιοι, που αντί να προκαλούν χάος στο μπ@@@@@@ο, καλύτερα να πάνε να δουν αν μπορούν να βρουν δουλειές εκεί, γιατί είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τα προσόντα να το κάνουν» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη γειτονική επιχείρηση, τα Χυτήρια της Ουσέλ.

Επίσης, τόνισε πως η αναζήτηση λύσεων στον τομέα της απασχόλησης είναι ευθύνη όλων των παραγόντων.

Αμέσως η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον πρόεδρο ότι δείχνει περιφρόνηση για τους λιγότερο προνομιούχους.

Σε υποστήριξή του ήρθε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπρουνό Ροζέρ Πετί, ο οποίος δήλωσε: «Υποθέτω πως ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να ονοματίζει τα πράγματα και να χρησιμοποιεί τις λέξεις που χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητά μας».

Citation tronquée sortie de son contexte. @EmmanuelMacron a rappelé que la recherche de solutions en matière d'emploi dépend de la responsabilité de tous les acteurs. Exemple : #whirlpool https://t.co/0sCyLQlK6F

— Bruno Roger-Petit (@PPElysee) October 4, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα