Πυρπόλησαν τη συνάντηση Τσίπρα -Κυριάκου οι διαρροές του Μαξίμου

21:35 19/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Με τους χειρότερους όρους ξεκίνησαν οι επαφές του πρωθυπουργού με τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Την ώρα που η πρώτη τους συνάντηση βρισκόταν σε εξέλιξη, στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου διέρρεε σε δημοσιογράφους ότι ο Αλέξης Τσίπρας «στρίμωξε» τον συνομιλητή του, καλώντας τον να πάρει ξεκάθαρη θέση αν είναι με το ΔΝΤ στο ασφαλιστικό ή με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς επίσης να πει ανοιχτά αν στηρίζει

το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες ή βρίσκεται στο πλευρό των διαπλεκομένων επιχειρηματιών.

Μόλις τελείωσε η συνάντηση και ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ για τις διαρροές, δήλωσε «κατάπληκτος» και έδωσε εντολή να γίνει γνωστό ότι ουδέποτε έγιναν τέτοιοι διάλογοι και πως, αν επιχειρούσε να του μιλήσει σε τέτοιο τόνο ο πρωθυπουργός, θα είχε αποχωρήσει από το Μαξίμου την ίδια στιγμή.

«Το λέμε από τώρα γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού (εννοούν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ). Εμείς θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον πολιτικό διάλογο στη χώρα. Δεν είναι δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου να υπάρχουν διαρροές. Δεν ειπώθηκαν αυτά που δόθηκαν ως διαρροές. Η συζήτηση έγινε σε τελείως διαφορετικό κλίμα από το ύφος που δηλώνουν οι διαρροές. Δεν υπήρχε αυτή η διατύπωση και οι διαρροές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», σχολίασε στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα