ΠΣΑΠ: Ανεστάλη η απεργία, κανονικά το Κύπελλο

17:45 15/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ για την επανασύσταση του εγγυητικού ταμείου και έτσι οι αγώνες Κυπέλλου θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο ΠΣΑΠ

αποφάσισε να αναστείλει την απεργία που είχε κηρύξει μετά την συμφωνία και τις εγγυήσεις που έλαβε από τους φορείς του ποδοσφαίρου. Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε είναι η επανασύσταση του εγγυητικού ταμείου προκειμένου να ειναι εξασφαλισμένοι οι ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης είπε: «Η ΕΠΟ, Super League, Football League και ΠΣΑΠ επανεπιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα σύστασης του εγγυητικού ταμείου. Θα επανασυσταθεί.

Από την ΕΠΟ ως τις 20 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν οι επαφές του ΠΣΑΠ με τις δύο λίγκες αναφορικά με τον κανονισμό λειτουργίας του ταμείου και ακολούθως η ΕΠΟ θα οριστικοποιήσει τους ορούς και τις προϋποθέσεις και θα αποφασίσει την έναρξη λειτουργίας εγγυητικού ταμείου.

Από την μεριά του ΠΣΑΠ ο πρόεδρος του συνδέσμου, Διονύσης Δημόπουλος, ανέφερε: «Με πνεύμα αλληλεγγύης δώσαμε από κοινού λύση στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα υλοποιηθεί άμεσα και οι αδύναμοι οικονομικά συνάδελφοι μας θα αποζημιώνονται έστω και μερικώς. Ευχαριστούμε όλους τους κοινωνικούς μας εταίρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα